ТЕХНОЛОГІЯ НАВЧАННЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ МЕХАНІКИ БАКАЛАВРІВ НА ПЛАТФОРМІ LMS MOODLE - Подлєсний, С. В.; Єрфорт, Ю. О.; Жук, Я. А.; Криворучек, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Подана розроблена кафедрою технічної механіки Донбаської державної машинобудівної академії система дистанційного навчання теоретичної механіки бакалаврів інженерних спеціальностей в електронному середовищі LMS MOODLE. Розглянуті навчальні можливості платформи MOODLE, етапи створення системи, її структура, яка включає теоретичний матеріал, методичні рекомендації щодо виконання практичних, самостійних, розрахунково-графічних робіт, тести, глосарій та ін. Приділено увагу організації самостійної роботи студентів. Подана методика змішаного навчання спрямована на формування у студентів здатності до інформаційно-пізнавальної діяльності, що є істотним елементом професійної підготовки студентів, яка передбачає фундаментальні знання у взаємозв’язку з майбутньою професією.