Оцінка методичних похибок вимірювання S-параметрів чотириполюсника - Філинюк, М. А.; Огородник, К. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий спосіб вимірювання нестандартної системи S-параметрів чотириполюсника, наведено результати експериментальної перевірки запропонованого способу та результати оцінки методичних похибок вимірювання кожного з S-параметрів. Запропонований спосіб має меншу трудомісткість в порівнянні з класичними методами та може використовуватись в усьому діапазоні НВЧ.