ЗАХИСТ ВІД НАДНАПРУГ РОЗІМКНЕНОГО ВТОРИННОГО КОЛА ТРАНСФОРМАТОРА СТРУМУ - Журахівський, А. В.; Кенс, Ю. А.; Ференсович, Р. Я.; Дьяченко, Н. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Наведено результати досліджень режимів роботи системи захисту від наднапруг розімкненого вторинного кола трансформатора струму. Дослідження виконувались шляхом натурного експерименту та комп’ютерного моделювання. Проведено порівняльний аналіз отриманих результатів методом натурного експерименту та комп’ютерного моделювання з метою оцінки ефективності роботи запропонованої системи захисту на прикладі трансформатора струму типу ТЛМ-10.