Засади створення термодинамічної моделі системи Cu-Fe-C-O з метою оптимізації процесу зварювання міді та сталі - Гавриш, П. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено основні принципи створення термодинамічної моделі зварювання міді зі сталлю