БЕЗЛЮФТОВИЙ ДВОКАНАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД - Теряєв, В. І.; Стяжкін, В. П.; Гаврилюк, С. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано нове технічне рішення на основі використання безлюфтового електромеханічного диференціала у сполученні з принципом двоканального керування, що забезпечує підвищення точності та збільшення діапазону регулювання швидкості електропривода.