ПЕРСПЕКТИВИ ПОБУДОВИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ МЕРЕЖ SMART GRID НА БАЗІ ПЛІС-ТЕХНОЛОГІЙ - Бовчалюк, С. Я.; Тимчук, С. О.; Фурман, І. О.; Піскарьов, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проведено аналіз недоліків та оцінено перспективи розвитку енергосистеми України на базі концепції Smart Grid. Наведено принципи побудови і приклади технічної реалізації технології паралельного логічного керування об’єктами критичного застосування, а також оцінено можливість застосування цієї технології на базі безпечних ПЛІС-контролерів для реалізації інтелектуальних мереж в Україні.