КОРОТКОСТРОКОВЕ ПРОГНОЗУВАННЯ СУПУТНІХ МЕТЕОПАРАМЕТРІВ ОЖЕЛЕДЕУТВОРЕННЯ НА ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЯХ НА ОСНОВІ МЕТОДУ ЧАСОВИХ ВІКОН - Черемісін, М. М.; Савченко, О. А.; Середа, А. І.; Дюбко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано метод прогнозування супутніх метеопараметрів ожеледеутворення на ПЛ на основі методу часових вікон з використанням апарату теорії штучних нейронних мереж.