ПОРІВНЯННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОГНОЗУВАННЯ РОЗВИТКУ ДЕФЕКТІВ ГІДРОАГРЕГАТІВ ЗА РІЗНИХ МАТЕРИНСЬКИХ ВЕЙВЛЕТІВ - Кухарчук, В. В.; Кацив, С. Ш.; Мадьяров, В. Г.; Жук, І. А.; Биковський, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Порівняно тренди амплітудно-частотно-часового спектру вібросигналу для окремих частотних смуг і результати прогнозування розвитку дефектів гідроагрегату для однакових проміжків часу за різних материнських вейвлетів: Добеші, Мейера та Беттла–Лемарьє. Встановлено, що незважаючи на певну відмінність цих трендів, ієрархія показників вірогідності чинників вібрації не змінюється.