РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ В ПРОГРАМНОМУ КОМПЛЕКСІ ANSYS - Моргун, А. С.; Сорока, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто розв’язання задач параметричної оптимізації будівельних конструкцій із застосуванням програмного комплексу ANSYS.