Нечітке прогнозування надійності алгоритмів, що враховують помилки різних типів - Ротштейн, О. П.; Штовба, С. Д.; Козачко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано нечіткі моделі надійності алгоритмічних структур для n-арної концепції врахування помилок. Новизною запропонованих моделей є те, що по-перше, на відміну від нечіткої теорії надійності, вони дозволяють врахувати різні типи помилок виконання алгоритму; по-друге, на відміну від матричних моделей надійності алгоритмічних структур, вони забезпечувають врахування нечіткої початкової інформації про надійність операторів та логічних умов.