СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ПРОГРАМНО-МОДЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС З ОЦІНКИ ЗАХИЩЕНОСТІ БОЙОВИХ МАШИН ЛЕГКОЇ КАТЕГОРІЇ ВАГИ ТА ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДЛЯ ПЛАНУВАННЯ БОЙОВИХ ДІЙ - Дудар, Є. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто результати аналізу втрат бойових машини легкої категорії ваги від різних засобів ураження, способи підвищення рівня захищеності машин цього класу, а також визначений порядок застосування спеціалізованого програмно-модельного комплексу, який базується на вдосконаленій методиці побудови тривимірних тактичних діаграм кулестійкості з урахуванням геометрії місцевості та бойових машин для вирішення тактичних задач.