ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ - Прадівлянний, М. Г.; Бондарь, Н. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Описано розвиток дистанційного навчання в світі; обґрунтовано необхідність використання дистанційного навчання для ефективного формування професійної компетентності майбутніх перекладачів в процесі вивчення іноземної мови.