УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АНАЛІЗУ ДАНИХ ДОЗВІЛЬНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОГО ВОДОКОРИСТУВАННЯ В СИСТЕМІ ДЕРЖВОДАГЕНТСТВА - Мокін, В. Б.; Скорина, Л. М.; Ящолт, А. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто актуальну задачу підвищення швидкості та ефективності аналізу даних дозвільної документації зі спеціального водокористування в системі Держводагентства шляхом створення відповідної інформаційної технології. Запропоновано концептуальну схему цієї технології та напрямки удосконалення чинного законодавства для її впровадження. Розроблено та охарактеризовано приклад XML-шаблону та його заповнення для однієї із форм дозвільної документації.