ДОСЛІДЖЕННЯ ВОГНЕСТІЙКОСТІ ЗАЛІЗОБЕТОННОЇ ПЛИТИ НОВОГО ТИПУ - Гапонова, Л. В.; Резник, П. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проведено дослідження напружено-деформованного стану нового типу архітектурно-будівельної системи «Монофант» унаслідок одночасного впливу вертикальних навантажень і при нагріванні за стандартним режимом пожежі. Отримано поля температур за висотою перетину для всіх меж вогнетривкості. Запропонований алгоритм ураховує трансформації розрахункової схеми залежно від величин температур і надлишкового тиску в порожнинах розташування утеплювача.