СПОСІБ УРАХУВАННЯ ВПЛИВУ ВІДВЕДЕННЯ КОЛІС ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ТРАЄКТОРІЇ КРИВОЛІНІЙНОГО РУХУ МАШИНИ - Довжик, М. Я.; Татьянченко, Б. Я.; Соларьов, О. О.; Сіренко, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано спосіб урахування впливу бічного відведення коліс на траєкторію криволінійного руху машини. Розглянуто чинники, які викликають відведення коліс. Розроблено аналітичний метод отримання траєкторії криволінійного руху двовісних колісних машин з урахуванням впливу явища відведення коліс.