МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ АСИНХРОННОГО ПРИВОДУ ПОХИЛОГО ДИФУЗІЙНОГО АПАРАТА З ЧАСТОТНИМ РЕГУЛЮВАННЯМ - Кухарчук, В. В.; Коваль, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розроблено математичні моделі асинхронного приводу похилого дифузійного апарата, на основі яких створено імітаційні моделі, що дозволяють досліджувати динамічні режими роботи системи засобами імітаційного моделювання, враховуючи особливості роботи механіки приводу. Запропоновано підходи для синтезу систем частотно-регульованого приводу з різними варіантами живлення асинхронних двигунів та проведено дослідження їх динамічних властивостей у порівнянні з системою приводу постійного струму.