ПОБУДОВА МОДЕЛІ ОЦІНКИ РІВНЯ САМОЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я ЗАЙНЯТОГО НАСЕЛЕННЯ В УКРАЇНІ НА МАКРОРІВНІ - Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проаналізовані теоретичні та науково-методичні підходи щодо оцінки рівня здоров’я як соціально-економічної категорії. Розроблена модель оцінки самозбереження здоров’я зайнятого населення України на основі використання теорії нечітких множин.