АНАЛІЗ СТІЙКОСТІ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОПАЛЕННЯМ У БУДИНКУ - Манглієва, Т. Н.; Юхимчук, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проведено аналіз функціональних можливостей методів математичного моделювання автоматизованих систем управління опаленням у будинку. Шляхом математичного моделювання знайдено допустимі області значень параметрів нелінійних релейних елементів, в яких зберігається стійкість системи управління.