ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ВИМІРЮВАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ МАСОВИХ ЧАСТОК КОМПОНЕНТІВ СКРАПЛЕНОГО НАФТОВОГО ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Книш, Б. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розв’язано задачу підвищення точності вимірювального контролю масових часток компонентів скрапленого нафтового газу шляхом удосконалення математичної моделі оптико-електронного вимірювального перетворювача, досліджено його основні параметри та отримано функцію перетворення.