ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОГО ПЕРІОДИЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ - Моргун, І. А.; Боцула, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розроблено автоматизовану інформаційну технологію періодичного оцінювання якості електронних навчальних матеріалів на базі методів машинного навчання, а саме багатокритеріальної кластеризації оцінок від різних груп респондентів з визначенням кластеру найбільшої колективної зацікавленості респондентів і подальшого використання накопичених даних для прогнозування оцінки електронних навчальних матеріалів з плином часу.