РОЛЬ ТА МІСЦЕ ЗАКОНУ ПРІОРИТЕТНОСТІ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЙ (ДЕЯКІ МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ) - Ігнатов, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Досліджено сутність, дію та використання в практиці управління, в тому числі при розробці та реалізації стратегій, загального закону пріоритетності. Обґрунтовано зміст категорії «пріоритетність»; класифікацію видів та форм її прояву в реальному житті; механізм дії та використання закону пріоритетності в практиці управління, який є складною системою об’єктивних та суб’єктивних факторів та сил. В подальшому потрібно концентрувати головну увагу на синергетичних проблемах стратегічного управління, ролі в ньому закону пріоритетності та відповідної теорії з комплексними дослідженнями функцій, принципів та методів такої теорії.