Спосіб економії електроенергії трамваєм КТ-4СУ в холодну пору року - Мокін, Б. І.; Розводюк, М. П.; Дудко, В. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано один із способів економії електроенергії трамваєм КТ-4СУ: відключення системи вентиляції (двигун-вентилятора) тягових електричних двигунів першого візка. Доведено, що при цьому перегріву самих двигунів не буде. Розроблено рекомендації з реалізації такого режиму роботи електропривода.