ОПТИМАЛЬНЕ ПІД’ЄДНАННЯ ОДНОФАЗНИХ НАВАНТАЖЕНЬ, ПАРАМЕТРИ ЯКИХ ЗМІНЮЮТЬСЯ В ЧАСІ, ДО ВУЗЛА ТРИПРОВІДНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ МЕРЕЖІ - Терешкевич, Л. Б.; Хоменко, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розроблено алгоритм розрахунку оптимального під’єднання однофазних навантажень до вузла трифазної трипровідної мережі, який враховує зміни їх параметрів в часі.