АНАЛІЗ РЕАКЦІЇ ДИТІОКАРБОКСИЛЮВАННЯ н-БУТАНОЛУ СІРКОВУГЛЕЦЕМ В ПРИСУТНОСТІ ГІДРОКСИДУ КАЛІЮ - Гордієнко, О. А.; Гуменчук, О. А.; Тітов, Т. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Досліджено процес хімічного вилучення сірковуглецю із бензольного розчину шляхом дитіокарбоксилювання н-бутилового спирту в лужному середовищі. Склад та будову синтезованих ксантогенатів доведено елементним аналізом та ІЧ-спектроскопією дифузного відбиття, відповідно.