ТЕХНОЛОГІЯ ОТРИМАННЯ ПОРОШКОВИХ ГРАДІЄНТНИХ МАТЕРІАЛІВ З ПОРОШКІВ СТАЛІ AISI430 ТА САПОНІТУ - Рудь, В. Д.; Христинець, Н. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Подані результати технологічного процесу формування фільтрувального градієнтного матеріалу на основі порошків сталі AISI430 та сапоніту з використанням вібросегрегації. Цей процес дозволить вирішити завдання створення принципово нових матеріалів з унікальними властивостями та подальшим їх використанням у виробництві.