ВИЗНАЧЕННЯ ПРУЖНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ АМОРФНО-КРИСТАЛІЧНИХ ПОЛІМЕРІВ СФЕРОЛІТНОЇ СТРУКТУРИ - Синюк, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновані рівняння для визначення пружних властивостей аморфно-кристалічних полімерів та з’ясовано вплив деформації полімерного матеріалу на деформацію сферолітів. Це дозволяє визначати технологічні та конструкційні параметри обладнання для переробки полімерних відходів, за яких будуть забезпечуватися необхідні зусилля та напрямки їх дії, щоб почався процес розщеплення полімерного матеріалу.