МОДЕЛІ ТА МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ ГРУПИ ЛЮДЕЙ - Прилипко, О. І.; Овезгельдиєв, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропонована модель управління поведінкою соціальної групи людей. Розглянуто приклад застосування такої моделі для визначення стратегії правильного використання деякого наявного ресурсу для максимізації впливу на цю поведінку.