ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІАГНОСТУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ НА НАЯВНІСТЬ ПОЛІМОРФНОГО ПРОГРАМНОГО КОДУ - Савенко, О. С.; Лисенко, С. М.; Нічепорук, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано інформаційну технологію виявлення поліморфних вірусів на основі модифікованих емуляторів в корпоративній мережі, що дозволяє здійснювати виявлення нових поліморфних вірусів та копій вже існуючих. З метою підвищення ефективності діагностування в основу інформаційної технології закладено метод формування поведінки поліморфних вірусів та формування бази даних потенційно небезпечних поведінок.