ТАРИФИ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ: ЧИ Є ВОНИ ЕКОНОМІЧНО ОБҐРУНТОВАНИМИ? - Багацький, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проаналізовано ціни та тарифи на газ та електроенергію на зовнішньому та внутрішньому ринках в 2005 р. та в 2015 р. Показано, що тарифи на житлово-комунальні послуги можуть бути економічно обґрунтованими тільки з точки зору внутрішнього ринку, на якому споживачі одержують заробітну плату за внутрішньою тарифною сіткою.