МОДЕЛЮВАННЯ КОМПРЕСІЙНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ У СМІТТЄВОЗІ НА ОСНОВІ КОМП’ЮТЕРНОЇ ПРОГРАМИ «PlanExp» - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Показано можливості розробленої та зареєстрованої комп'ютерної програми «PlanExp» для обробки результатів планування багатофакторного експерименту. Отримано, необхідну для розробки стратегії, комплексу машин та обладнання для поводження з твердими побутовими відходами, математичну модель компресійної характеристики твердих побутових відходів у сміттєвозі.