МОТИВАЦІЙНІ ФАКТОРИ, ЯКІ ВПЛИНУЛИ НА ВИБІР ВНТУ СТУДЕНТАМИ 2015 РОКУ ВСТУПУ - Белзецький, Р. С.; Бурдейна, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Подано результати дослідження мотивації студентів ВНТУ під час вступної кампанії 2015 року. Визначено пріоритети додаткової підготовки перед вступом, частка часу, витраченого на підготовку, та цілеспрямованість на вступ до певного ВНЗ. Проаналізовано фактори, впливаючи на які університет матиме змогу активніше та ефективніше мотивувати молодь до отримання вищої освіти та спеціальності у ВНТУ.