ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАВАДОСТІЙКОСТІ ТУРБО-КОДІВ: ЧИСЛОВІ ОЦІНКИ ТА ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ НОВОГО СУБОПТИМАЛЬНОГО АЛГОРИТМУ PL-LOG-MAP - Іванов, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Показано перспективність турбо-кодів у каналах з низькою енергетикою. Проаналізовано імітаційну модель системи передавання цифрових даних з турбо-кодеком. Проведено імітаційне моделювання характеристик завадостійкості для системи з турбо-кодеком та новим субоптимальним алгоритмом декодування PL-log-MAP. Встановлено та проаналізовано експериментальну функціональну залежність BER = f(Eb /N0)для мультимедійної інформації.