Мікропроцесорний вологомір зерна - Куцевол, О. М.; Куцевол, М. О.; Поджаренко, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурну схему високочастотного вологоміра, що базується на двочастотному методі, інваріантному до нестабільної щільності досліджуваного матеріалу в чутливому елементі. Подано опис особливостей застосування в вологомірі мікроконтролера АТ90S4433