КРИТЕРІЙ ВИНИКНЕННЯ РЕЗОНАСНИХ ПЕРЕНАПРУГ В АНОРМАЛЬНИХ РЕЖИМАХ ЛІНІЙ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧ НАДВИСОКОЇ НАПРУГИ - Кучанський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено аналіз та зроблено висновки про залежність величин резонансних перенапруг та резонансної довжини лінії від ступеня компенсації зарядної потужності.