УДОСКОНАЛЕННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ КОНЦЕНТРАЦІЙ ЗАБРУДНЮВАЛЬНИХ РЕЧОВИН У ФІЛЬТРАТІ ПОЛІГОНІВ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Виявлено параметри, від яких залежать концентрації забруднювальних речовин у фільтраті полігонів твердих побутових відходів. Удосконалено математичну модель концентрацій забруднювальних речовин у фільтраті полігонів твердих побутових відходів.