Оцінювання активності акупунктури людини на основі вимірювальної інформації - Азаров, О. Д.; Галаган, О. Я.; Звенигородський, Е. Л.; Снігур, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено оцінювання активності акупунктури людини на основі вимірювальної інформації, отриманої за допомогою інформаційно-вимірювальної системи. Показано, що врахування реальних особливостей змінення параметрів точок акупунктури дозволяє проводити адекватне діагностування стану здоров’я людини.