МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ДЛЯ ІМІТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ В СЕРЕДОВИЩІ MATLAB SIMULINK ГІДРАВЛІЧНОГО ПРИВОДУ ПОСТУПАЛЬНОГО РУХУ З ДОВГОЮ НАПІРНОЮ ГІДРОЛІНІЄЮ - Дусанюк, Ж. П.; Дерібо, О. В.; Репінський, С. В.; Муравинець, Т. В.; Козачишен, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблені і апробовані математична модель гідроприводу поступального руху з довгою напірною гідролінією та обчислювальна структура для імітаційного дослідження в середовищі МATLAB Simulink динамічних процесів у такому приводі.