ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ВИСОКОВОЛЬТНИХ ВИМИКАЧІВ - Рубаненко, О. Є.; Ведміцький, Ю. Г.; Мисенко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Обґрунтовано необхідність вдосконалення методів та засобів технічного діагностування високовольтних вимикачів для підвищення їх надійності в умовах експлуатації. Описано спосіб отримання швидкісних характеристик високовольтних вимикачів без використання сенсорів кутового та лінійного переміщення.