Вплив металевих стінок на спектр магнітостатичних типів прецесії намагніченості гіромагнітного резонатора - Чернига, В. В.; Кононов, С. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано спосіб урахування впливу металевих стінок на спектр магнітостатичних типів прецесії намагніченості гіромагнітного резонатора. Здійснено аналіз впливу металевих стінок на амплітуди і резонансні частоти типів прецесії намагніченості.