СТРУМОВИЙ ЗАХИСТ ТРАНСФОРМАТОРІВ НАПРУГИ ВІД ДІЇ ФЕРОРЕЗОНАНСНИХ ПРОЦЕСІВ - Журахівський, А. В.; Яцейко, А. Я.; Масляк, Р. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто електричні мережі з ізольованою нейтраллю та досліджено проблему виникнення в них ферорезонансних процесів. Проаналізовано величини струмів, які протікають в нейтралях трансформаторів напруги під час виникнення ферорезонансного процесу та запропоновано модернізацію пристроїв захисту від нього з використанням струмових захистів.