УСТАНОВКА НЕЛІНІЙНИХ ОБМЕЖУВАЧІВ ПЕРЕНАПРУГ НА ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЯХ 35 КВ - Ворона, С. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено аналіз індукованих перенапруг на повітряних лініях 35 кВ, що виникають внаслідок грозових розрядів, та запропоновано місця встановлення засобів захисту — нелінійних обмежувачів перенапруг.