Концепція створення дистанційної форми навчання в магістратурі Вінницького національного технічного університету - Мокін, Б. І.; Мокін, В. Б.; Мокіна, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виділено основні питання, які виникають під час переходу до дистанційної освіти у ВНЗ України технічного профілю. Висвітлено відповіді на ці питання за сучасного рівню розвитку дистанційної освіти за кордоном та у ВНЗ іншого профілю. Запропоновано основні концептуальні положення організації дистанційної освіти у Вінницькому національному технічному університеті на прикладі створення дистанційної магістерської підготовки.