ОПТИМІЗАЦІЯ РУХУ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ З ОДНОЧАСНО ПРАЦЮЮЧИМИ НА СПІЛЬНИЙ ВАЛ ДВИГУНОМ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ ТА СИСТЕМОЮ ЕЛЕКТРОПРИВОДА - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Лобатюк, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розв’язана задача оптимізації руху на підйом транспортного засобу з комбінованим приводом від двигуна внутрішнього згоряння та від електричного двигуна постійного струму за умови, що тягове зусилля створюється обома двигунами, які одночасно працюють на спільний вал.