ТЕХНОЛОГІЯ СИНТЕЗУ ГЕОІНФОРМАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗПОДІЛЕНОЇ СИСТЕМИ ЗА МАТЕМАТИЧНИМИ МОДЕЛЯМИ ПРОЦЕСІВ У НІЙ - Варчук, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто методи і технології формалізації та систематизації математичних та геоінформаційних моделей. Запропоновано удосконалення цих технологій шляхом об’єднання, що дозволить синтезувати геоінформаційну модель, придатну для подальшої трансформації у біхроматичний граф для аналізу за оптимізації топологічної спостережуваності цих систем. Наведено приклад застосування цієї удосконаленої об’єднаної технології.