ДОСЛІДЖЕННЯ ВНУТРІШНЬОДИФУЗІЙНОЇ КІНЕТИКИ СОРБЦІЇ Α-ОКСІПРОПІОНОВОЇ КИСЛОТИ ЦЕОЛІТОМ - Сабадаш, В. В.; Гивлюд, А. М.; Гумницький, Я. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Подано результати експериментальних досліджень кінетики іонообмінного поглинання α-оксіпропіонової кислоти природним цеолітом у періодичних умовах. Отримані результати експериментальних досліджень дають змогу визначити коефіцієнт внутрішньої дифузії цього процесу.