Аналіз світловипромінювальних приладів як оптонегатронів - Філинюк, М. А.; Швейкіна, С. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено теоретичне обґрунтування застосування ряду світловипромінювальних приладів як оптонегатронних елементів, розроблено класифікацію оптонегатронів, визначено фактори, що впливають на виникнення від’ємного диференційного опору в світловипромінювальних приладах.