ДЕРЕГУЛЯЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПОКРАЩЕННЯ УМОВ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ - Лесько, О. Й.; Глущенко, Л. Д.; Мещерякова, Т. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено сучасні тенденції та напрямки дерегуляції підприємницької діяльності на законодавчому рівні. Визначено проблеми, що супроводжують реформи в сфері дерегуляції і перешкоджають розвитку підприємництва. Запропоновано перспективні напрямки покращення умов ведення бізнесу в Україні.