АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО КЛІМАТУ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ В УКРАЇНУ (НА ПРИКЛАДІ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Сердюк, В. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено стан залучення інвестицій в економіку України, наведені порівняльні показники накопиченої динаміки реального ВВП країн СНД за 20 років. Проведений порівняльний аналіз залучення інвестицій в економіку Вінницької області та їх кореляція з рейтингами привабливості регіонів України, аргументовано пропозиції пріоритетних напрямків залучення інвестицій у Вінницьку область з урахуванням особливостей регіону.