ПРОБЛЕМИ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗА СУЧАСНИХ УМОВ - Лесько, О. Й.; Причепа, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено стан інноваційно-інвестиційного розвитку вітчизняних промислових підприємств за сучасних умов. Проаналізовано динаміку основних показників інноваційної та інвестиційної активності в промисловості України. Визначено основні проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку вітчизняних промислових підприємств. Окреслено основні напрямки вирішення ідентифікованих проблем.