РОЛЬ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Зянько, В. В.; Тесьолкіна, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено сутність внутрішнього контролю та обґрунтовано необхідність його здійснення в процесі управління підприємством. Визначено основні фактори, які впливають на ефективність здійснення внутрішнього контролю. Запропоновано заходи щодо покращення ведення управлінської діяльності за допомогою внутрішнього контролю.